Конференція «Просторове планування розвитку територій громад під час та після війни: виклики, відновлення, розвиток»

22 вересня о 14.00 відбудеться Конференція «Просторове планування розвитку територій громад під час та після війни: виклики, відновлення, розвиток».

Денис Башлик, заступник Міністра аграрної політики та продовольства України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації візьме участь у першій панельній дискусії, присвяченій проблемам та викликам для громад під час просторового планування в умовах війни та після її закінчення.

Під час Конференції буде презентовано:

  • просторове планування як комплексний інструмент гарантування законності, цілісності, економності та обґрунтованості рішень (в тому числі, при отриманні державної та міжнародної допомоги на відновлення та розвиток територій громад).
  • ідеї змін законодавства про просторове планування для цілей відновлення територій громад.
  • пілотний проект із просторового планування території Кіптівської громади Чернігівської області для цілей відновлення постраждалих територій.

Серед спікерів заходу – народні депутати, урядовці, керівники органів місцевого самоврядування, експерти з просторового планування, а також представники Місії USAID в Україні. Програма заходу доступна за посиланням.

Для участі у заході необхідно зареєструватися до 12:00 21 вересня за посиланням. Зареєстровані учасники отримають посилання на трансляцію.

Дата: 22 вересня 2022 року.

Час: 14:00 – 16:40.

Організатори Конференції – Проєкт USAID «Підвищення ефективності роботи та підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА») та Програма USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО).

Додати коментар