На базі Управління соціального захисту населення Переяславської міської ради запрацював відділ консультацій військовослужбовців, членів їхніх сімей та прихистку ВПО

15 серпня 2022 року на базі Управління соціального захисту населення Переяславської міської ради запрацював відділ консультацій військовослужбовців, членів їхніх сімей та прихистку ВПО

Відділ займається консультаціями як для військових, так і для їхніх родин. Ідея полягає в тому, щоб об’єднати представників різних організацій, які б їм допомагали: підрозділи ЗСУ, соціальні працівники, психологи, юристи, волонтери, зокрема члени родин військовослужбовців. Багато запитів було щодо гуманітарної підтримки наших військових, щодо оформлення різних довідок.

Консультативну підтримку військовослужбовцям та їхнім родинам надають на базі Управління соціального захисту Переяславської міської ради, що на вулиці Шевченка, 20 (каб. № 2).

Фахівці проводять первинну консультацію, щоб визначити, як саме людині можна допомогти, формують пакет документів та передають їх у відповідні органи для вирішення проблеми. Тут надають також допомогу близьким та родинам військовослужбовців, які хочуть отримати соціальні виплати чи іншу необхідну допомогу.

Відділ консультацій військовослужбовців, членів їхніх сімей та прихистку ВПО працює у робочі дні з 8:00 до 17:00. Контактний телефон: (04567) 5-18-11. По допомогу можуть звертатись військовослужбовці, добровольці, резервісти, ветерани російської-української війни та члени їхніх сімей; власники житлових приміщень, які безоплатно прихистили вимушено переміщених осіб.

 

Додати коментар