Як пара з нашого міста зібрала кошти на авто для ЗСУ на своєму ж весіллі

Українці з кожним днем війни все більше дивують своєю винахідливістю – якими тільки способами не збирали кошти на потреби ЗСУ. Нині ж допомогти нашим захисникам і захисницям вирішила пара з Переяслава – вони організували збір коштів на своєму ж весіллі, а витратили їх на автомобіль для 43-тьої окремої артилерійської бригади імені гетьмана Тараса Трясила.

Неймовірні історії неймовірних переяславців: як пара з нашого міста зібрала кошти на авто для ЗСУ на своєму ж весіллі

Раніше 31-річний Андріан і 23-річна Марина Литвишко були просто сусідами, нині ж вони – чоловік і дружина. Нещодавно, 20 серпня відбувалася чи не найголовніша подія в їхньому житті – незважаючи на всі труднощі військового стану, вони побралися, адже кохання не знає перешкод.

Як розповіла для ProSlav Марина, весілля почали планувати ще у листопаді. «Потім почалась війна, а у нас вже все заброньовано. Тому ми до останнього не знали, що робити», – ділиться дівчина. Відкладати одруження на потім і чекати на більш слушний час закохані все ж не захотіли. Кажуть – жити треба вже.

Кошти збирали на другий день весілля, коли гості давали гроші на майбутнє немовля – хлопчика або дівчинку. Віддати їх на потреби армії не було заплановано. Тож коли молодята оголосили своє рішення вчинити саме так, рідні були здивовані. Проте варто відмітити, що це була їхня спільна ідея, тож сумнівів уже не було.

Неймовірні історії неймовірних переяславців: як пара з нашого міста зібрала кошти на авто для ЗСУ на своєму ж весіллі

На автомобіль зібрали 22 тис. грн, а решту молодята доклали самі. Спочатку планувалося просто передати кошти, аби військові самі ними розпорядилися – придбали необхідну амуніцію чи щось інше. Але у день весілля трапилася подія, яка і вирішила долю зібраних грошей. Саме 20 серпня один із ворожих снарядів влучив в машину 43-тьої бригади. Після цього Андріан і Марина уже не вагалися – потрібен новий автомобіль.

Варто також відмітити, що чоловік Марини працює малярем. Тому новеньким автомобілем займався саме він. Його повністю перефарбували, тож транспорт цілком готовий служити для військових потреб і українського народу.

Неймовірні історії неймовірних переяславців: як пара з нашого міста зібрала кошти на авто для ЗСУ на своєму ж весіллі

Нагадаємо, що автомобілі – пікапи, джипи, буси, – одна з найбільших потреб армії зараз. Вони часто виходять із ладу через обстріли та велике навантаження. Тож не забувайте на них донатити і підтримувати наших Героїв.

Надзвичайно приємно, що в нашому місті живуть такі неймовірні люди. Висловлюємо свою повагу і щиро бажаємо пронести ваше кохання через все життя. І нехай ніякі події не стануть цьому на заваді!

Додати коментар