“Цікаві та унікальні дерева Переяслава”: долучайтеся до безкоштовної велосипедної екскурсії містом з Миколою Богатирем

Переяслав – місто неймовірних краєвидів і багатої історії. Пізнавати його знову і знову цікаво навіть місцевим жителям, не говорячи уже про гостей міста. Тому екскурсія Переяславом – це завжди гарна ідея. На щастя, наші краєзнавці досить часто організовують такі заходи.

Зокрема, 7 вересня проведуть безкоштовну велосипедну екскурсію містом «Цікаві та унікальні дерева Переяслава», про це повідомляє Молодіжний простір «Зустріч» у Facebook.

«Цікаві та унікальні дерева Переяслава»: долучайтеся до безкоштовної велосипедної екскурсії містом з Миколою Богатирем

У ході екскурсії ви разом з краєзнавцем Миколою Богатирем познайомитеся зі Спаським дубом з понад півтисячолітньою історією і так званим дубом української нації, що росте біля Вознесенського собору, побудованого коштом Івана Мазепи. Між іншим, це дерево зображено на полотні Тараса Шевченка 1845 року. «І це лише п’ята частина нашого маршруту!», – кажуть організатори.

Якщо ви хочете долучитися до екскурсії, але не маєте велосипеда, не засмучуйтесь – транспорт для вас забезпечить сервіс прокату велосипедів «ВелоЛав».

Взяти участь в екскурсії можуть 10 дорослих. Якщо ви ще не досягли 18-річного віку, то приходьте з батьками або опікунами.

Організатори обіцяють подбати про безпеку учасників.

Якщо бажаєте взяти участь, заповніть цю невелику форму.

Захід відбудеться за підтримки Будуємо Україну Разом, Мріємо та діємо, КЗ «Переяславський центр культури і мистецтв», Відділу культури Переяславської міської ради, ProSlav, Молодіжного простору «Зустріч», Корінь нації, Просвітницького центру, BOICOIY. МГО, «Нова хвиля».

Додати коментар