Чисті руки, маска, дистанція та вакцинація – складові подолання коронавірусу.

Всесвітня організація охорони здоров’я закликала країни світу відновити карантинні обмеження проти COVID-19, як-от масковий режим та тестування. І якщо ця заява в липні звучала ніби дещо перебільшеною, то реалії сьогодення говорять про зовсім інший підхід до ситуації. На жаль, статистика говорить про те, що коронавірус нікуди не подівся і все частіше дає про себе знати, вкладаючи на лікарняні ліжка все більше й більше людей, стосується це і нашої громади.

Щоб мінімізувати ризик захворювання маємо відновити в пам’яті дещо призабуті звички, потужним поштовхом для формування яких стала пандемія коронавірусу – мити руки та продукти, носити маску у періоди сезонних захворювань, поважати особистий простір, дотримуватися дистанції та не цуратися вакцинальних програм. У час, коли ніхто не може передбачити, як розвиватимуться події в світі, Україні та нашій громаді зокрема, важливо зробити ці звички постійними та регулярними.

Ніхто не може сказати напевно, чи будуть нові хвилі поширення вірусу та коли ця небезпека мине остаточно. Але можемо зробити усе, що від нас залежить, щоб її подолати.

Подбайте про власне здоров’я та здоров’я ваших рідних і близьких! 

 

 

Додати коментар