Молодь громади моделювала її майбутнє

Сьогодні в Центрі культури і мистецтв, у рамках програми USAID “Мріємо та діємо”, відбувся тренінг “Будуємо громаду разом”. Учасниками тренінгу є молодь с. Дем’янці, Гайшин, Вовчків, Велика Каратуль, Мазінки, Гланишів, м. Переяслав. Участь у роботі тренінгу взяла і заступник міського голови Оксана Степаненко.

Організаторами тренінгу є Молодіжна рада Переяславської територіальної громади, відділ з питань фізичної культури, молоді, спорту та охорони здоров’я, відділ культури і туризму, відділ освіти.
Мета дослідження: з яких груп складається громада, подолання стереотипів та упереджень міських та сільських жителів громади один одного, підвищення соціальної згуртованості громади формування місцевої ідентичності.
Молодь різних старостатів зможуть зрозуміти та знайти ті фактори, які сприятимуть більшому об’єднанню та співпраці з іншими представниками громади. Крім того, можна буде виокремити основні проблеми, соціально-вразливі категорії людей та знайти способи як допомогти їм інтегруватися в суспільство з максимальною користю.

Додати коментар