Людям належить робить добро

У час, коли наша Батьківщина переживає складний період своєї історії, українці демонструють надзвичайну здатність до суспільної мобілізації у вирішенні найбільш гострих та невідкладних питань.

Напередодні до Центру соціальних служб Переяславської міської ради завітали депутат Київської обласної ради VІІІ скликання Олег Косташ та житель нашого міста, волонтер Володимир Коровніков, які передали продукти харчування, дитячий одяг та взуття сім’ям з дітьми, які перебувають у складних життєвих обставинах та особам з числа дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування. 

В ході розмови з фахівцями із соціальної роботи депутат Київської обласної ради Олег Косташ зазначив актуальність та першочергову важливість соціальної підтримки і забезпечення, зокрема, продуктами харчування, соціально-незахищені категорії населення, що постраждали від збройної агресії з боку росії.

Продуктові набори отримали 27 родин з дітьми Переяславської громади, які перебувають на обліку центру соціальних служб, 18 сімей отримали гуманітарну допомогу у вигляді одягу та взуття.

Центр соціальних служб Переяславської міської ради висловлює щиру вдячність Олегу Косташу та Володимиру Коровнікову, Громадському формуванню з охорони громадського порядку і державного кордону «Одеська Морська Самооборона» за Вашу небайдужість, активну соціальну позицію, за те, що не шукаючи винагороди ви допомагаєте тим сім’ям, які сьогодні цього потребують найбільше.

                               Юлія ЛЯЛЬКА, директор центру соціальних служб

 

Додати коментар