У Бориспільській РВА відбулися урочистості до Дня Незалежності України: нагороджували живих героїв фронту й тилу і згадували полеглих земляків

29 серпня 2022 року, в стінах Бориспільської районної військової адміністрації за участі голови адміністрації Руслана Дяченка, голови Бориспільської районної ради Антона Мотрича, народного депутата України Сергія Буніна та запрошених гостей відбувся захід з нагоди 31-ї річниці Незалежності України. На урочистому зібранні нагородили тих, хто з перших днів військового вторгнення активно працює на захист нашої держави – меценатів та волонтерів, громадських діячів та підприємців, службовців та працівників силових структур – Proslav.

У Бориспільській РВА відбулися урочистості до Дня Незалежності України: нагороджували живих героїв фронту й тилу і згадували полеглих земляків

Протягом усього заходу, який припав на День пам’яті захисників України, на екранах в залі транслювалися фотографії загиблих воїнів захисників з Бориспільського району, їх пам’ять вшанували хвилиною мовчання.

Серед інших було вручено нагороди від Збройних сил України, Київської обласної державної адміністрації, командування 137-го батальйону Територіальної оборони Бориспільщини, Бориспільської районної ради та Бориспільської районної військової адміністрації. Нагороджували медалями та орденами, почесними грамотами та подяками, а також відзнаками «За сприяння в обороні Бориспільщини».

Наприкінці, разом з народним депутатом України, Сергієм Буніним, очільник району відзначив найповажніших гостей – військових. «Безмежна шана і честь усім, хто захищає нашу державу! Сили для подальшої боротьби та найшвидшої перемоги!» – зазначив Руслан Дяченко.

На завершення заходу керівник 137 БТРО Олександр Аленьков з заступником Валерієм Мартишко нагородили голову Бориспільської РВА Руслана Дяченка та очільника Гірської ОТГ Романа Дмитріва медалями. 

 

Додати коментар