Переяславська громада пишається своєю учнівською молоддю. Маємо 6 учнів, які склали тест на 200 балів в основній сесії

Цьогоріч випускники закладів освіти Переяславської міської територіальної громади замість ЗНО проходили Національний мультипредметний тест з трьох предметів: українська мова, математика та історія України.
В умовах воєнного стану, навчаючись дистанційно, попри повітряні тривоги і хвилювання, випускники закладів загальної середньої освіти зуміли підтвердити свої знання і отримали найвищі результати у національному мультипредметному тесті.
У Переяславській громаді 6 учнів, які склали тест на 200 балів в основній сесії.
П’ятеро з них випускники Переяславської гімназії Переяславської міської ради: Левчук Валерій Остапович (200 балів з історії та української мови), з математики отримали 200 балівНикифоров Роман Олександрович, Танащук Антон Вікторович, Чайка Владислав Віталійович, Думан Аліна Анатоліївна – отримала 200 балів з історії.
Випускниця Переяславської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №5 Переяславської міської ради Ковальчук Яна Ігорівна склала НМТ з математики на 200 балів.
Сподіваємося, що і в додатковій сесії НМТ наші учні досягнуть високих результатів.
Приємно, що не зважаючи ні на пандемію, ні на війну, наші діти продовжують демонструвати високий рівень знань. Це вкотре підтверджує, що не існує перешкод для того, хто хоче здобувати знання.
Вітаємо та пишаємось нашими випускниками! Бажаємо їм вступу до омріяних закладів, успіхів, нових яскравих перемог і реалізації найсміливіших задумів!
З таким розумним і наполегливим поколінням ми обов’язково ПЕРЕМОЖЕМО!

Додати коментар