Міський голова провів апаратну нараду

9 жовтня у залі засідань Переяслав-Хмельницької міської ради міський голова Тарас Костін провів апаратну нараду за участю заступника міського голови Валентини Губенко, керуючої справами виконкому міської ради Валентини Гринець, очільників установ та організацій міста, управлінь та відділів міськвиконкому.
Тарас Вікторович повідомив присутнім, що у неділю 8 жовтня він разом з Валентиною Губенко відвідали НСК “Олімпійський” в місті Києві, де вручили посвідчення та нагрудний знак “Почесний громадянин Переяслава-Хмельницького” Герою України, володарю “Золотого м’яча”, головному тренеру збірної України з футболу Андрію Шевченку.
Також міський голова відзначив роботу організаторів та учасників заходу до Дня бійця територіальної оборони, який проходив у суботу 7 жовтня на центральній площі міста.
На апаратній нараді доповідали: військовий комісар Олександр Озірний, головний лікар Переяслав-Хмельницької ЦРЛ Володимир Якименко, заступник начальника управління соціального захисту населення Ірина Іванюк, начальник цеху «Благоустрій» КП ВУКГ Олександр Легкодух, начальник КП ВУЖКГ Олександр Слюсар та інші.
По завершенню апаратної наради Валентина Гринець та Валентина Губенко зробили оголошення про відзначення та нагородження цього ж дня стипендіатів міської ради та повідомили про проведення у залі засідань 10 жовтня круглого столу «Переяслав крізь віки: до питання повернення місту історичної назви – Переяслав».

Додати коментар