Літні фахові перемоги БХТДЮМ

У червні-липні 2022 року КЗ КОР «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини» було проведено обласний конкурс віртуальних науково-методичних розробок з художньо-естетичного напряму позашкільної освіти. Зі своїми авторськими розробками учасниками конкурсу стали 50 педагогічних працівників закладів позашкільної освіти області. Конкурс проводився у таких номінаціях: навчально-методичні рекомендації, навчальні програми з позашкільної освіти художньо-естетичного напряму, сценарії виховних чи розважальних заходів для дітей та учнівської молоді, творчі проєкти та дистанційні заняття.
Фахові напрацювання педагогів Переяславського будинку художньої творчості дітей,юнацтва та молоді здобули перемогу у двох номінаціях:
Номінація «Творчі проєкти»:
Ніна Товкун, директор Переяславського БХТДЮМ – Розвивально-естетичний проєкт «Platform for development» – І місце.
Номінація «Навчально-методичні рекомендації»:
Ірина Омельяненко, заступник директора з навчально-виховної та методичної роботи Переяславського БХТДЮМ – Методичні рекомендації «Методи стимулювання навчальної мотивації гуртківців» – ІІІ місце.
Журі зазначило, що представлені роботи мають практичне значення і можуть бути використані при організації освітнього процесу в гуртках художньо-естетичної спрямованості.
Щиро вітаємо переможців конкурсу! Ви гідно презентували Переяславський будинок художньої творчості дітей, юнацтва та молоді та зробили вагомий внесок у науково-методичне забезпечення художньо-естетичного напряму в галузі позашкільної освіти області!

Додати коментар