Поліцейські Переяслава на варті правопорядку та захисту населення

З початку повномасштабного вторгнення правоохоронці довели, що присяга на вірність українському народові не просто слова. Багато поліцейських пліч о пліч з військовими продовжують виконувати бойові завдання у найгарячіших точках.

Днями правоохоронці Київщини провели посиленні відпрацювання на Бориспільщині повідомляє ProSlav з посиланням на Бориспільське районне управління поліції ГУНП в Київській області.

Необхідні заходи із забезпечення безпеки та правопорядку здійснили поліцейські Переяслава та Яготина спільно з вибухотехніками та превенцією Київщини, працівниками кінологічної служби, полком поліції особливого призначення та військовослужбовцями.

Під час виконання поставлених завдань було задіяно понад 130 працівників поліції, якими було виявлено та задокументовано правопорушення. З 25 по 28 липня поліцейськими було перевірено близько 560 громадян та понад 420 транспортних засобів.

За цей період було задокументовано понад 20 правопорушень, серед яких: незаконне зберігання наркотичних засобів та посіви рослин коноплі, керування напідпитку, особи без водійського посвідчення, розпиття алкоголю у громадських місцях, вчинення домашнього насильства.

Ми дякуємо правоохоронцям, які продовжують невпинно виконувати свою роботу по захисту населення.

Додати коментар