На території Переяславської МТГ стартувала Всеукраїнська акція «Відповідальність починається з мене»

15 липня 2022 року на території Переяславської міської територіальної громади стартувала Всеукраїнська акція «Відповідальність починається з мене». Молодіжною радою Переяславської міської територіальної громади спільно з відділом з питань фізичної культури, молоді, спорту  та охорони здоров’я виконавчого комітету Переяславської міської ради, працівниками відділу поліції №1 Бориспільського РУП ГУНП в Київській області в місцях реалізації підакцизних товарів було розміщено інформаційні стікери щодо заборони реалізації спиртних напоїв та тютюнових виробів неповнолітнім особам з метою попередження вчинення правопорушень серед неповнолітніх та підтримки належного безпечного середовища у громаді.

 «На сьогоднішній день алкоголізм молодіє, високий відсоток хворіє саме молоді, велика кількість з них неповнолітні. До такого стану речей призводить вільний продаж алкогольних та слабоалкогольних напоїв.

Тож шановні підприємці! Звертаємося до вас із проханням неухильно дотримуватися чинного законодавства, не продавати пиво, алкогольні, слабоалкогольні напої та тютюнові вироби дітям, адже кожен із нас відповідає за майбутнє покоління».

Додати коментар