Відбувся відкритий благодійний турнір з легкої атлетики на підтримку Збройних сил України

Наприкінці червня 2022 року в місті Біла Церква відбувся відкритий благодійний турнір з легкої атлетики на підтримку Збройних сил України. У змаганнях взяли участь понад 60 спортсменів з різних куточків Київської області, міста Київ та внутрішньо переміщенні спортсмени. До програми змань увійшли такі види програми: спортивна ходьба 2000м, стрибки у довжину, висоту, потрійний стрибок, 100 м, 300 м, 600 м та біг на 200 м с/б. Дуже приємно було бачити таку кількість легкоатлетів готових змагатися та вдосконалювати свою фізичну підготовку! Особлива подяка тренерам, які в такий нелегкий час знаходять можливості для тренувань та продовжують готувати легкоатлетів – наше майбутне!!

Під час турніру були зібрані кошти, які передані на потреби ЗСУ, а також завдяки зусиллям президента ФЛАКО Сергій Мартинов, віце-президента Nazar Kovalenko та секретаря ФЛАКО Olga Apalkova бійці, які знаходяться на 0 лінії зіткнення змогли також отримати допомогу в вигдяді: необхідних ліків різного спектру дії, перев’язувального матеріалу, засобів гігієни, ковдр та іншого.
Дякуємо всім, хто взяв участь в змаганнях та бажаємо нових яскравих перемог в спорті та мирного наба над нашою Україною!

 

Додати коментар