В університеті відзначили День посмішки

Веселе та добре свято під назвою  Всесвітній день посмішки  відзначається в першу п’ятницю жовтня. Придумав це унікальне свято американський художник Харві Белл, який проживав у США. Одного разу страхова компанія США замовила у нього створення яскравого символу, який став би уособленням ідей цієї компанії. Художник придумав як візитну картку своїх клієнтів жовтий усміхнений смайлик. Так в 1963 році була закладена основа майбутнього свята посмішки.

Популярність смайлика стала просто безмежною. Незабаром цей символ можна було побачити скрізь: на одязі, листівках, конвертах і навіть поштових марках США. А сам Харві Белл став відомим у своїй країні. Завдяки його творінню в 1999 році вперше святкували це веселе свято. Цей день потрібно повністю присвячувати гарному настрою та веселощам.

Не обійшли увагою цю подію і студенти Переяслав-Хмельницького університету імені Григорія Сковороди. Цього яскравого дня студенти проводили різноманітні акції, розігрували  лотерею з солодощами, пригощали  цукерками з різноманітними побажаннями та просто дарували один одному щирі посмішки.

Посмішка – це диво, за допомогою якого в світі стає якось затишніше та тепліше. Всесвітній день посмішки –  це ще один день року, щоб зосередитися на добрі справи та подарувати посмішку оточуючим.  

Посміхніться і ви, подаруйте собі гарний настрій. Поділіться посмішкою з рідними, друзями, товаришами по службі, не забудьте посміхнутися кому-небудь по дорозі. Це не складно. Це зробить ваш день набагато приємнішим. 

Ольга Науменко,

фахівець соціально-гуманітарного відділу вишу

 

 

 

Додати коментар