Агенти позитивних змін або випускники-2022, в добру путь! (ФОТО)

Вже завтра перед випускниками відкриються тисячі доріг і кожен вибере свій життєвий шлях. Вирушаючи у далеку й незвідану дорогу випускники взяли із собою благословення батьків і вчителів – вічні, як рідна земля, напутні слова, які додадуть віри у завтрашній день, надії на власні сили, цілеспрямованості та сміливості у досягненні високих ідеалів і омріяних цілей щасливого майбутнього життя під мирним небом України…

Сьогодні, 28 червня, відбулася урочиста церемонія з врученням атестатів. Переяславська шкільна родина, вихователі, наставники, батьки, рідні, друзі винуватців заходу зібралися, щоб привітати випускників, які назавжди прощаються із безтурботною порою дитинства. Захід пройшов у надзвичайно теплій та водночас щемній атмосфері. Присутніх переповнювали емоції, слова вдячності та смуток прощання. Попереду у вчорашніх школярів доросле життя зі своїми радощами і труднощами, але шкільні спогади назавжди залишаться найсвітлішими.

Цьогоріч атестати про повну загальну середню освіту отримали випускники, які лишилися у такий скрутний час в Україні і тата, мами, дідусі тих, хто завершував своє навчання за кордоном.

Молоді, сильні, перспективні особистості, які здатні втілити мрії в реальність – це випускники Переяславської громади, вони наше сьогодення і наше майбутнє.

Привітали випускників міський голова Вячеслав Саулко, ректор університету Григорія Сковороди в Переяславі Віталій Коцур, начальник відділу освіти Петро Ярмоленко, солдат другого відділення першого взводу роти охорони Бориспільського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Київської області Едуард Нікітін, музично-хореографічні номери підготували Ганна Ляч, Анастасія Харченко, Юлія Ковалівська, Софія Курилко та колектив “Вольтаж”. Ведуча заходу – Влада  Черненко.  У рамках урочистостей відзначили і активістів громади з нагоди Дня Конституції, переможців II ( обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту учнівських науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН за 2021-2022 навчальний рік, випускників гуртка «Міська Рада Дітей Переяслава» Переяславського будинку художньої творчості дітей, юнацтва та молоді і гордість громади – срібних та золотих медалістів.

Вітаємо випускників із закінченням школи! Нехай доросле життя буде сповнене нових можливостей і перспектив, блискучих ідей і успіхів! Приймайте випробування з гордо піднятою головою, і ніколи не опускайте руки. Будьте гідними поваги людьми! Будуйте свою нову Україну і дякуйте тим мужнім людям, які бережуть наше блакитне небо мирним! 
У добру путь!

 

Додати коментар