В Переяславі-Хмельницькому відбувся тиждень суспільних дисциплін під назвою «ДНК нації»

В Переяслав-Хмельницькому ЦПТО відбувся тиждень суспільних дисциплін під назвою «ДНК нації».

Родзинкою тижня було те, що кожен день мав свою цікаву тематику. Понеділок пройшов під назвою «День миру». Викладачі Степаненко А.В та Юрченко Т.В. запропонували учням  взяти участь у майстер-класі «Голуб миру», фото-акції «Я за мир», прийняти участь у хенд-мейді «Долоньки миру» та переглянути відео підбірку «Україна за мир». А Палатна О.М. провела вікторину «Славетні міста України».

Вівторок був день інтелектуалів – «День знавців». Захоплююче відбулася гра «Що? Де? Коли?», яку організували і провели викладачі Степаненко А.В та Юрченко Т.В. В боротьбі зійшлася збірна команда інтелектуалів учнів Центру проти команди глядачів (викладачів та учнів). Особливо цікавими були відео-запитання від заступників директора та викладачів навчального закладу. Гра завершилася з рахунком 5 : 8 на користь інтелектуалів. Також в цей день стартував проект буккросінг. Друга половина насиченої програми теж виявилася досить пізнавальною та розвиваючою.  Викладач Палатна О.М. провела інтелектуальну гру «Володарі гетьманської булави».

День історико-правової гри був у середу. З самого ранку на подвір’ї навчального закладу викладачі Степаненко А.В та Юрченко Т.В. пропонували всім бажаючим зіграти в історико-правовий дарц  «Інтелект ціль». Кожна цифра на мішені мала свою кількість запитань з історії та правознавства, а як нагорода солодкі призи – цукерки.

Також цього дня відбувся фото-квест «Селфі RUN» серед чотирьох команд учнів, що навчаються на ІІ курсі. Аліна Вадимівна та Тетяна Володимирівна підібрали фото запитання для шести станцій, це «Історична лінійка», «Створи свою державу», «Збери історичний документ», «Визнач памятника», «Історичні ребуси», «Карта України». В запеклій боротьбі перемогла команда «Президенти» учнів групи №9, які навчаються за професією тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва; слюсар з ремонту с/г машин та устаткування, водій автотранспортного засобу категорії «С». 

Гра інтелект ромашка «Код нації» відбулася в четвер. Викладач Степаненко А.В. запропонувала учням позмагатися у своїх знаннях з правознавства. Цікаво було спостерігати, як учні вправно давали відповіді на цікаві запитання та змагалися для досягнення поставленої мети.

Ольга Миколаївна Палатна відвідала з учнями музей Трипільської культури, що знаходиться у місті Переяслав-Хмельницький. І провела захід «Десять міфів про Українську революцію».

Сайт ЦПТО

Додати коментар