Відбулося чергове засідання громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті

       15 червня 2022 року відбулося чергове засідання громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Переяславської міської ради, яке очолила голова комісії, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ольга Огієвич.

       Члени комісії розглянули чотири питання порядку денного:

  1. Про взяття на соціальний квартирний облік Ніколайчук Надію Володимирівну, яка має статус багатодітної сім’ї з числа внутрішньо переміщеної особи.
  2. Про укладення договору найму на квартиру №84 по вулиці Набережній, 12, м. Переяслава, Бориспільського р-ну, Київської обл. із Стуком Олександром Миколайовичем.
  3. Про внесення змін до облікової справи Самченка Руслана Івановича, що перебуває на квартирному обліку при виконавчому комітеті Переяславської міської ради.
  4. 4. Про розгляд питання щодо зняття громадян з квартирного обліку при виконавчому комітеті Переяславської міської ради та виключення із списків осіб, які користуються правом першочергового отримання жилих приміщень.

 

       На засіданні вирішено підготувати 4 проєкта рішень та подати для розгляду на чергове засідання виконавчого комітету Переяславської міської ради, яке відбуд

Додати коментар