Рішення міської ради «Про створення Єдиного диспетчерського центру кординації роботи комунальних служб життєзабезпечення громади міста Переяслава-Хмельницького»

З метою покращення надання житлово-комунальних послуг та роботи міського транспорту загального користування, поліпшення безпеки громадян, координації роботи комунальних служб міста, відповідно до законів України «Про житлово-комунальні послуги», «Про транспорт», розпорядження Кабінету Міністрів України від 20 жовтня 2010 № 2174-р «Про схвалення транспортної стратегії України на період до 2020 року», керуючись ст.30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  виконавчий комітет Переяслав-Хмельницької міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Створити Єдиний диспетчерський центр кординації роботи комунальних служб життєзабезпечення громади міста Переяслава-Хмельницького.
  2. Визначити комунальне підприємство Переяслав-Хмельницьке виробниче управління комунального господарства замовником створення Єдиного диспетчерського центру.
  3. Комунальному підприємству Переяслав-Хмельницьке виробниче управління комунального господарства:
    • розробити технічні вимоги щодо створення Єдиного диспетчерського центру та погодити їх із відділами економіки та зовнішніх зв’язків і капітального будівництва та житлово-комунального господарства виконавчого комітету Переяслав-Хмельницької міської ради;
  • розробити посадову інструкцію диспетчера Єдиного диспетчерського центру;
  • здійснити в установленому порядку закупівлю товарів, робіт, послуг, необхідних для створення Єдиного диспетчерського центру, на підставі технічних вимог.
  1. Рекомендувати КП Переяслав-Хмельницьке виробниче управління комунального господарства внести зміни до штатного розпису передбачивши 2 посади диспетчера та 1 посаду старшого диспетчера на підприємстві для роботи в Єдиному диспетчерському центрі.
  2. Рекомендувати КП «Управляюча компанія «Виробниче управління житлово-комунального господарства» Переяслав-Хмельницької міської ради Київської області внести зміни до штатного розпису  передбачивши 2 посади диспетчера на підприємстві для роботи в Єдиному диспетчерському центрі.
  3. Керуючій справами виконкому міської ради (Гринець В.І.):
    • організувати функціонування Єдиного диспетчерського центру в приміщенні Виконавчого комітету Переяслав-Хмельницької міської ради за адресою: 08400, м.Переяслав-Хмельницький, вул. Б.Хмельницького, 27/25;
    • забезпечити виділення окремої телефонної лінії та придбання 2 мобільних телефонів для надходження і опрацювання звернень мешканців;
    • провести навчання диспетчерів.
  4. Відділу інформації та комп’ютерного забезпечення виконавчого комітету Переяслав-Хмельницької міської ради оприлюднити дане рішення на сайті та в засобах масової інформації.
  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Карнауха Г.М. та керуючу справами виконкому Гринець В.І., відповідно до розподілу обов’язків.

Міський голова Т.В. Костін                                                                                                                                                     

Додати коментар