Центр надання соціальних послуг та соціальної інтеграції отримав новий гуманітарний вантаж із Магдебурга

Уже багато років поспіль Центр надання соціальних послуг та соціальної інтеграції – установа Київської ОДА, підпорядкована Департаменту соціального захисту населення Київської ОДА тісно співпрацює з представництвом Мальтійської служби допомоги Pik ASZ м. Магдебург, яке очолює Олівер Браун. Неодноразово заклад отримував гуманітарні вантажі від цієї організації, і закінчення травня не стало виключенням з приємних тенденцій.

«Навіть зараз, незважаючи на такі непрості часи, Олівер зміг зібрати та відправити гуманітарний вантаж з великим переліком необхідних речей по догляду за нашими клієнтами. До переліку вантажу входять: спеціальні ліжка, меблі (в тому числі медичного призначення), засоби особистої гігієни, підгузки, музичні інструменти для забезпечення дозвілля наших підопічних та інше» – написали на сторінці Центру у Facebook.

ProSlav приєднується до щирих вдячних слів на адресу Олівера Брауна та його партнерів.Ваші вчинки краще слів говорять про те, як працює міжнародна дружба та є прикладом великої людяності та відданості великій волонтерській справі.

Додати коментар