Міський голова подякував освітянам громади за допомогу в організації допомоги нашим захисникам

Збройні Сили України продовжують чинити героїчний спротив російським окупантам. Нещодавно їм уже вдалося вигнати ворога із Київщини. Переяславщина ж нині сумлінно виконує свій тиловий обов’язок. Щодня на позиції у гарячі точки з нашої області прямують їжа та засоби захисту. Окрім того, наша громада постійно підтримує регіони, які постраждали від російської навали; людей, які вимушені вдень та вночі ховатися від обстрілів у підвалах і тих, хто вже ніколи не переступить поріг власної оселі.

Особливу роль у забезпеченні армії та цивільних нині виконують освітяни й освітянки: окрім проведення уроків, готують  їжу для тих, хто цього потребує; організовують плетіння маскувальних сіток та акції по збору провізії і необхідних речей для наших захисників.

Сьогодні, 18 травня, міський голова Вячеслав Саулко зустрівся із керівниками та працівниками навчальних закладів громади. У зустрічі також взяли участь його заступники Оксана Степаненко і Ольга Огієвич, секретар міської ради Лідія Оверчук, керуюча справами виконкому Тетяна Гич та начальник відділу освіти Петро Ярмоленко.

У зверненні до освітян Вячеслав Володимирович подякував усім за важку і, водночас, почесну працю: “...вам вірять, вас люблять і поважають. Вашими знаннями, серцями та справами сьогодні створюється держава. Бо саме ви даєте перші уроки любові до рідної землі, і виховуєте Героїв, які не вагаючись віддають життя заради Батьківщини, а власними благими справами показуєте як, підтримуючи захисників, надихати їх на нові звершення заради мирного майбутнього… Дякую вам, дорогі мої, за безкорисливу допомогу і від щирого серця бажаю, щоб зерно знань, яке ви сієте, завжди проростало і давало могутній урожай! Нехай небо над вашими головами буде мирним, а земля під ногами – рідною…

Вячеслав Саулко разом із Оксаною Степаненко подяками та пам’ятними подарунками відзначив керівників навчальних закладів громади за допомогу в організації допомоги нашим захисникам, внутрішньо переміщеним особам та іншим громадам, які зазнали руйнувань внаслідок навали російських окупантів.

Зі словами подяки та побажаннями мирного неба до присутніх звернулися Лідія Оверчук  і Оксана Степаненко.

Додати коментар