У Переяславі з’являться нові дорожні знаки – де та які?

З метою збереження двох пам’яток архітектури національного значення – Вознесенського собору 1695-1700 рр. та Дзвіниці 1770-1776 рр., забезпечення утримання дорожнього полотна у якісному стані та безпеки дорожнього руху по вулицях Б. Хмельницького та Сковороди, сьогодні на засіданні виконкому Переяславської міської ради комунальному підприємству Переяславське виробниче управління комунального господарства надали дозвіл на встановлення дорожніх знаків за наступними адресами – Proslav:

  • по вулиці Б. Хмельницького (за перехрестям з вул. Покровська та М.Грушевського) – дорожній знак 4.11. «Рух легкових автомобілів»;
  • по вул. Ярмаркова (перед перехрестям з вул. Шкільною) – дорожні знаки 4.11. «Рух легкових автомобілів» та 5.31.2. «Напрямок руху для вантажних автомобілів»;
  • по проспекту Червоноармійців (перед перехрестям з вул. Покровська та Сковороди) – дорожні знаки «Рух легкових автомобілів» та 5 «Напрямок руху для вантажних автомобілів».

Поза тим, з метою безпеки дорожнього руху по вулиці Шкільна під час проведення недільного ярмарку, виконком Переяславської міської ради вирішив надати Комунальному підприємству Переяславське виробниче управління комунального господарства дозвіл на встановлення дорожніх знаків 3.1. «Рух заборонено» та табличок до дорожніх знаків 7.4.7. «Неділя 06.00-15.00» по вулиці Шкільна (за перехрестям з вул. М. Грушевського та перед перехрестям з вул. Б. Хмельницького).

Встановлення дорожніх знаків погодять з відділом поліції ГУ НП України у Київській області. Після встановлення знаків, яке планують зробити вже найближчим часом, він здійснюватиме постійний контроль за дотриманням правил дорожнього руху водіями та, у випадку порушень, реагуватиме відповідно до чинного законодавства.

Додати коментар