ПРОГРАМА благодійної акції «Одягни вишиванку – підтримай захисника»

Як уже повідомлялося раніше, з нагоди Дня вишиванки кафедра документознавства та методики навчання факультету гуманітарно-природничої освіти та соціальних технологій Університету Григорія Сковороди в Переяславі за підтримки міського голови Переяславської ОТГ Вячеслава Саулка та активної участі фракції політичної партії «Слуга народу» у Переяславській міській раді, МЦ «Зустріч» організовує благодійну акцію «Одягни вишиванку – підтримай захисника»

Одягни вишиванку – підтримай захисника
Одягни вишиванку – підтримай захисника

Знайомимо вас із програмою заходів, які розгорнуться 17 і 18 травня 2022 року з 12:00 до 19:00 у сквері біля Вознесенського собору й фонтану «Серце Переяслава» та біля головного корпусу Університету Григорія Сковороди в ПереяславіОдягай вишиванку, бери родину, коханих людей або друзів, й приходь до зазначених локацій. Роби світлини та надсилай їх за номером +380 96 703 12 71 у Telegram – кращі кадри буде зібрано в добірку та опубліковано на інформаційних ресурсах міста та університету.

програма заходів біля Вознесенського собору
Програма заходів біля Вознесенського собору
програма заходів в університеті УГСП
Програма заходів в університеті

Неабиякої ваги у рамках програми заходів набуває акція «Help Mariupol. Help Azovstal. Right now!» на підтримку бійців, заблокованих у Маріуполі. Робіть плакати та малюнки з написами «Save Mariupol», «Help Mariupol. Help Azovstal. Right now!» чи іншими закликами і підходьте 18 травня з 17:00 до «Серця Переяслава» та слідкуйте за оголошеннями виступаючих. Нині надзвичайно важливо підсилити меседж, який поширили на багатомільйонну авдиторію «Євробачення 2022» його переможці, гурт Kalush Orchestra. 

Поза тим, у якості вдячності, закликаємо вас принести і подарувати для наших воїнів якусь необхідну річ (футболку, шкарпетки, засоби гігієни тощо) та заповнити листівку з побажаннями для захисниківяку буде докладено до подарунка та передано землякам, що нині боронять Україну на фронті. Серед учасників акції буде розіграно подарунки від партнерів.

Вишиванка – це не просто одяг та тренд у моді, а душа нації, її генетичний самобутній код. Приходь та відзнач це свято у колі однодумців, які щиро залюблені в рідну країну та прискорюють нашу Перемогу!

Джерело

 

Додати коментар