Топонімічна комісія міської ради вивчить та узагальнить пропозиції щодо перейменування вулиць Переяславської громади

До відома жителів Переяславської міської територіальної громади!

6 травня 2022 року в сесійній залі Переяславської міської ради відбулося засідання топонімічної комісії щодо визначення назв вулиць, провулків, площ, парків та інших об’єктів топоніміки на території Переяславської міської територіальної громади Бориспільського району Київської області (далі – Комісія) відповідно до затвердженого рішення виконавчого комітету Переяславської міської ради щодо складу Комісії
від 19 квітня 2022 року № 78-09, з метою узагальнення інформації щодо протидії інформаційній війні, недопущення поширення дезінформації, виправдовування або заперечення збройної агресії російської федерації.

Зазначеною Комісією, у новому складі буде проводитись робота щодо розгляду зауважень, пропозицій та підготовки рекомендаційних висновків до сесії Переяславської міської ради з питань перейменування назв вулиць, проспектів, алей, площ, провулків, парків та скверів, тощо на території Переяславської міської ради Переяславської міської територіальної громади.

Просимо жителів Переяславської міської територіальної громади ознайомитись з переліком вулиць, проспектів, алей, площ, провулків, парків та скверів, тощо (відповідно до додатку) та долучитись до громадського обговорення даного питання.

Всі пропозиції, з метою врахування громадських інтересів щодо зміни назв геонімів (назв вулиць, проспектів, алей, площ, провулків, парків та скверів, тощо) на території Переяславської міської територіальної громади Бориспільського району Київської області, просимо подавати до Управління містобудування, архітектури та використання земель Переяславської міської ради за адресою: 08400, Київська область, м. Переяслав, вул. Богдана Хмельницького, буд. 29/36, в письмовій формі, або на електронну адресу e-mail: arhper@ukr.net  до 06 червня 2022 року включно.

Управління містобудування, архітектури
та використання земель Переяславської міської ради

Завантажити перелік назв геонімів (до змін)

Додати коментар