Проведення громадських слухань проєкту містобудівної документації «Детальний план території що обмежена вул. Володимира Березюка та вул. Об’їзною в межах міста Переяслав Бориспільського району Київської області»

Під час розробки проєкту містобудівної документації «Детальний план території що обмежена вул. Володимира Березюка та вул. Об’їзною в межах міста Переяслава Бориспільського району Київської області», а також стратегічної екологічної оцінки проекту документа державного планування «Детальний план території що обмежена вул. Володимира Березюка та вул. Об’їзною в межах міста Переяслава Бориспільського району Київської області» у порядку, встановленому Законами України «Про регулювання містобудівної діяльності», «Про стратегічну екологічну оцінку», Постановою від 25 травня 2011 року № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проєктів містобудівної документації на місцевому рівні», процедура громадського обговорення тривала від 04.02.2022 р. до 05.03.2022 р. включно.

У зв’язку з військовою агресією Російської Федерації проти України, на підставі пропозиції Ради національної безпеки і оборони України, відповідно до пункту 20 частини 1 статті 106 Конституції України, закону України «Про правовий режим воєнного стану» указом Президента України № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні» введено воєнний стан в Україні із 05 години 30 хвилин 24 лютого 2022 року.

Відповідно до статі 8 закону України «Про правовий режим воєнного стану» в Україні або в окремих її місцевостях де введено воєнний стан запроваджуються та здійснюються заходи правового режиму. Згідно пункту 8 цієї статі заборонено проведення масових заходів.

Згідно з Постановою № 555 від 25 травня 2011 року «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проєктів містобудівної документації на місцевому рівні» зауваження та пропозиції громадськості до проєкту містобудівної документації «Детальний план території що обмежена вул. Володимира Березюка та вул. Об’їзною в межах міста Переяслав Бориспільського району Київської області» та звіту про стратегічну екологічну оцінку проєкту документа державного планування «Детальний план території що обмежена вул. Володимира Березюка та вул. Об’їзною в межах міста Переяслава Бориспільського району Київської області» подавались у визначений термін проведення процедури громадського обговорення.

                                                            Управління містобудування, архітектури та використання земель

виконавчого комітету Переяславської міської ради

Додати коментар