ПрАТ «Київобленерго»: Щодо затримання на хабарі працівників районного підрозділу

ПрАТ «Київобленерго» вважає за необхідне надати свої коментарі та інформацію з приводу ситуації щодо затримання на хабарі працівників районного підрозділу. 

Керівництво компанії вкрай стурбоване діями працівників щодо отримання неправомірної вигоди за безперешкодне підключення до електромережі та укритті боргу. З цього приводу повідомляємо, що ПрАТ «Київобленерго», як ліцензіат у сфері передачі та постачання електричної енергії, у своїй діяльності керується виключно чинним законодавством України. Свою роботу компанія базує на принципах корпоративної та соціальної відповідальності. Відповідно усі розрахунки за надані послуги здійснюються лише на розрахунковий рахунок компанії і не проводяться за готівкові кошти.

Компанія всебічно сприятиме слідству і готова надати необхідну допомогу.

В свою чергу, керівництво компанії звертається до всіх, хто має у розпорядженні факти, які свідчать про недобросовісні чи неправомірні дії працівників ПрАТ «Київобленерго», невідкладно звертатися за номерами телефонів «Лінія довіри Служби захисту економіки» 492-30-53 або «Лінія довіри з питань запобігання та протидії корупції» 459-07-11.

Запевняємо, що за всіма зверненнями щодо фактів порушення законодавства працівниками, будуть вжиті жорсткі заходи.

Сайт КОЕ

Додати коментар