Проект Угоди про соціально-економічне та культурне партнерство

м. Переяслав-Хмельницький                                                       «___» __________ 2017 року

Товариство з обмеженою відповідальністю «Промбуд» в особі генерального директора Богдан Лілії Степанівни, що діє на підставі Статуту, з однієї сторони (далі – Суб’єкт господарювання), та Переяслав-Хмельницька міська рада в особі міського голови Костіна Тараса Вікторовича, що діє на підставі Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з другої сторони (далі – Рада), та Громадська рада при виконавчому комітеті  Переяслав-Хмельницької міської ради в особі голови громадської ради Коцура Віталія Вікторовича, що діє на підставі Статуту з третьої сторони (далі – Організація),, іменуються Сторони, виходячи із суспільних інтересів у сфері комплексного соціально-економічного та культурного розвитку територіальної громади міста Переяслава-Хмельницького, уклали цю Угоду про наступне:

  1. Предмет Угоди

1.1. Предметом Угоди є взаємне партнерство сторін в проведенні  природоохоронних  та протипаводкових  заходів щодо  відновлення  сприятливого  гідрологічного режиму  та благоустрою окремо стоячих  водойм  та водойм  в заплаві  річки Дніпро в межах  території м. Переяслава-Хмельницького з метою досягнення стабільного        соціально-економічного        та        культурного        розвитку Переяслав – Хмельницької      територіальної      громади.

  1. Обов’язки сторін

2.1.  Переяслав-Хмельницька міська рада зобов’язується:

  • проводити громадські обговорення умов Угоди та її виконання за участю жителів громади, представників органів місцевого самоврядування та суб’єктів господарювання.
  • Внести зміни та доповнення до Переліку природоохоронних  заходів на 2017-2018 роки, з чітко визначеними об’єктами,  в межах Переяслав-Хмельницької ради.
  • висвітлювати на території міста, офіційному сайті міста результати виконання Угоди;

           2.2.  Суб’єкт господарювання       в особі генерального директора Товариства з обмеженою  «Промбуд» Богдан Л.С.   у    зв’язку    з    проведенням виробничо-господарської діяльності на території    м. Переяслав-Хмельницький, бере участь у покращенні соціально-економічного, екологічного та культурного розвитку територіальної громади шляхом виконання наступних заходів:

             2.2.1. Благоустрій:

– муніципального пляжу міста Переяслав-Хмельницький,

– прибережної території «Лісового озера»,

–  встановлення  1 дитячого майданчика та  2 спортивних майданчиків для юнацтва та молоді, з подальшою передачею їх на баланс  міста.

            2.2.2 Проведення ремонту приміщень для фізичного виховання юнацтва та молоді;

            2.2.3. В межах  Загальнодержавної  цільової програми  розвитку  водного господарства та екологічного  оздоровлення  басейну  річки Дніпро  на період  до 2021 року», а також в межах місцевої екологічної програми провести  природоохоронні  та протипаводкові  заходи щодо  відновлення  сприятливого  гідрологічного режиму  та благоустрою окремо стоячих  водойм  та водойм  в заплаві  річки Дніпро в межах  території м. Переяслава-Хмельницького.

               – в період з 01.10.2017- 01.06.2018   проведення природоохоронних та протипаводкових  заходів водойми  в районі ресторану «Любокрай». У разі встановлення, за наслідками проведення протипаводкових заходів, понадлишкового ґрунту, його передати згідно акту, на баланс  КП «Переяслав-Хмельницьке виробниче управління  комунального  господарства» для подальшого використання  для цілей міста,  в якості підсипного матеріалу для доріг   в осінньо-зимовий  період. Розміщення  понадлишкового ґрунту проводити на базі заготівлі піско-соляної суміші комунального підприємства Переяслав-Хмельницьке виробниче управління комунального господарства; 

            2.2.4. Здійснення благодійної діяльності направленої на оновлення та розвиток об’єктів соціальної інфраструктури в межах Переяслав-Хмельницької ради;

            2.2.5. Сприяння створенню нових робочих місць та залученню інвестицій;

            2.2.6. Придбання 50 контейнерів для збору ТПВ для КП «Переяслав-Хмельницьке виробниче управління  комунального  господарства».

2.3. Фінансування заходів, передбачених Угодою, здійснюється за рахунок  Суб’єкта господарювання, відповідно до вимог чинного законодавства України, з дозволу та затвердження цього питання  на сесії міської ради

2.4 У разі виконання Сторонами заходів, які виконуються відповідно до вимог довільного порядку, останні надають  необхідні копії  дозвільної документації Раді.

 2.5 Рада не перешкоджає своїми діями Сторонам  виконувати зобов’язання передбачені цією Угодою, якщо вони виконуються в межах чинного законодавства та не порушують конституційні  права третіх осіб.

2.6 Реалізація заходів Сторонами  та строки їх виконання проводяться за графіками та додатками, які є невід’ємною частиною цієї Угоди.

2.7.  Сторони мають право залучати третіх осіб до виконання заходів, якщо це не суперечить вимогам  чинного законодавства України.

2.8 Сторони зобов’язуються  дотримуватися не порушувати вимоги законодавства, які регулюють реалізацію та виконання, передбачених заходів цією Угодою.

  1. Відповідальність сторін

3.1. Сторони забезпечують неухильне виконання Угоди.

  • Сторони несуть відповідальність за невиконання або неналежне виконання зобов’язань Угоди в межах чинного законодавства України.
  • Сторони забезпечують проведення громадського обговорення умов Угоди та її виконання за участю представників органів місцевого самоврядування та жителів громади.
  1. Обставини непереборної сили

4.1.  Виконання сторонами зобов’язань за Угодою може бути призупинено
в разі настання обставин непереборної сили.

4.2.   Сторона, яка зазнала дії обставин непереборної сили, негайно
повідомляє про це іншу сторону Угоди. Факт наявності та термін дії обставин
непереборної сили підтверджується повноваженим органом.

4.3.    При настанні обставин непереборної сили сторони Угоди
звільняються від відповідальності за невиконання своїх зобов’язань.

  1. Розірвання Угоди

5.1. Угода може бути розірвана за згодою обох Сторін, або в судовому порядку, якщо буде доведене невиконання або неналежне виконання взятих на себе зобов’язань однією зі Сторін.

  1. Розв’язання суперечок

6.1. При виникненні розбіжностей під час виконання умов Угоди, сторони,
вирішують суперечки за взаємною згодою та домовленістю.

6.2.   В разі не досягнення взаємної згоди, спори розглядаються у
відповідності з чинним законодавством України.

 

7.Термін дії Угоди

7.1. Угода набирає чинності, лише  за умови  схвалення її на сесії ради, та з моменту  її підписання і діє протягом року.

7.2.   Ця Угода може бути пролонгована (продовжена) сторонами за
взаємною згодою на визначений або невизначений термін на тих самих умовах,
у разі відсутності заперечень сторін протягом останнього місяця до закінчення
терміну дії Угоди та додатків до неї.

  1. Інші умови

8.1. Умови Угоди переглядаються за згодою сторін з ініціативи однієї з них, попередивши про це іншу сторону за 30 днів до перегляду цих умов.

  • Усі зміни та доповнення до Угоди вважаються дійсними, якщо вони здійснені у письмовому вигляді та підписані повноважними представниками сторін.
  • Угода складена в двох примірниках на 3-х сторінках, що мають однакову юридичну силу, по одному для кожної із сторін.

РЕКВІЗИТИ СТОРІН

ТОВ «Промбуд»

Адреса

09500, Київська обл.

Таращанський р-н.  

м.Тараща

вул. Сікевича  Володимира,буд 76/50

Код ЄДРПОУ 31543258

Генеральний директор 

____________________

/Богдан Л.С./

М.П.  

Громадська рада при виконавчому комітеті Переяслав-Хмельницької міської ради

___________________/Коцур В.В./

М.П.

Переяслав-Хмельницька міська рада 

08400 Київська обл.

м.Переяслав-Хмельницький

вул.Б.Хмельницького, 27/25

Код ЄДРПОУ 33201806

р/р 31516921700012

МФО 821018

Міський голова

____________________ /Костін Т.В./

М.П.

        

Додати коментар