Відбулося чергове засідання громадської комісії з житлових питань

11 квітня 2022 року відбулося чергове засідання громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Переяславської міської ради, яке очолила голова комісії, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ольга Огієвич.

       Члени комісії розглянули шість питань порядку денного:

  1. Про прийняття на квартирний облік при виконавчому комітеті Переяславської міської ради Лашун Аліну Сергіївну, дитина-сирота.
  2. Про прийняття на квартирний облік при виконавчому комітеті Переяславської міської ради Шаблієнко Любов Олегівну, учасник бойових дій, особа з інвалідністю внаслідок війни ІІ групи.   
  3. Про надання Лебедю Івану Валерійовичу житлове приміщення, яке знаходиться за адресою: Київська обл., Бориспільський р-н, м. Переяслав, вул. Богдана Хмельницького, 48, кв.17, як такого що має статус учасника бойових дій.
  4. Про розгляд рішення суду від 27.01.2022 року щодо Нестеренка Є.А., який втратив право користування службовими жилими приміщеннями, а саме кімнатами: №№131,132,133 в гуртожитку по вул. Фабричній, 1-а в м.Переяслав.
  5. Про розгляд клопотання керуючий справами виконкому Гич Т.О. від 11.04.2022 року №07-18/779/1 щодо надання службового житла начальнику відділу земельних ресурсів управління містобудування, архітектури та використання земель виконавчого комітету Переяславської міської ради Шосталь Олени Петрівни, у зв’язку з віддаленим місцем проживання від місця роботи.
  6. Про розгляд питання щодо зняття громадян з квартирного обліку при виконавчому комітеті Переяславської міської ради та виключення із списків осіб, які користуються правом першочергового отримання жилих приміщень.

 

       На засіданні вирішено підготувати 5 проєктів рішень та подати для розгляду на чергове засідання виконавчого комітету Переяславської міської ради, яке відбудеться у квітні 2022 року.

Додати коментар