Центр соціальних служб Переяславської міської ради за сприяння Громадянської Спілки «Український Фонд Енергоефективності та Енергозбереження» отримав гуманітарний вантаж

Днями Центр соціальних служб Переяславської міської ради за сприяння Громадянської Спілки «Український Фонд Енергоефективності та Енергозбереження» отримав гуманітарний вантаж.

Заступник міського голови Оксана Степаненко зустріла представників, що організували спрямування та доставку вантажу та провела в центрі соціальних служб коротку робочу зустріч з головою правління Спілки Анаром Рафієвим та директоркою центру Юлією Лялькою, під час якої відбулася передача гуманітарної допомоги, обговорено подальшу партнерську співпрацю.

Власне, гуманітарна допомога безпосередньо спрямована в Україну дитячим Фондом ООН «UNICEF», який працює над реалізацією ключових зобов’язань із задоволення гуманітарних потреб дітей країн, в яких відбуваються збройні конфлікти та гуманітарна криза.

Зокрема, допомога Переяславській громаді була представлена тридцяти двома комплектами освітніх та розважальних наборів для дітей. 

Усі зазначені комплекти передані центром соціальних служб закладам дошкільної та шкільної освіти міської територіальної громади.

Юлія Лялька подякувала партнерам та зазначила, що у такий важкий для країни час є надзвичайно важливим те, що українців підтримують громадські організації, які організовують перевезення та доставку допомоги з Європи:  «Ми й надалі звертатимемося за підтримкою, адже кожна допомога є надзвичайною цінною зараз. Надаючи допомогу, ви надаєте не просто матеріальне цінності, а даруєте нашим дітям радість  та надію на краще життя.»

Додати коментар