Переяславська міська рада докладає максимум зусиль над створенням належних умов для життєзабезпечення переяславців та комфортного перебування внутрішньопереміщених осіб на її території

У зв’язку зі збройною агресією РФ проти України, Переяславська міська рада докладає максимум зусиль над створенням належних умов для життєзабезпечення переяславців та комфортного перебування внутрішньопереміщених осіб на її території.
Працівники центру соціальних служб з перших днів війни 24/7 працюють над забезпеченням потреб бійців тероборони. Спільно з активістами громади зібрано та передано на блокпости: 300 л мінеральної води, 20 ліхтариків та батарейок до них, 120 матрасів та пледів, 110 пар шкарпеток та рукавиць, медичні засоби, консервація та продукти харчування.
Лише протягом останніх двох тижнів з-за кордону надійшла гуманітарна допомога для задоволення першочергових потреб людей у продуктах харчування, засобах гігієни, медичних засобах для надання першої медичної допомоги.
Ця допомога розподіляється в міській раді між установами соціальної інфраструктури міста, працівники яких адресно спрямовують її мешканцям громади відповідно до їхніх потреб.
Центр соціальних служб активно організовує та забезпечує надання гуманітарної допомоги вразливим сім’ям: багатодітним родинам, дітям з інвалідністю, родинам з новонародженими дітками та внутрішнього переміщеним сім’ям.
За місяць до центру соціальних служб звернулося 193 родини, яким було надано дитяче харчування, памперси та засоби гігієни.
37 родин, які знаходяться в складних життєвих обставинах отримали продуктові набори.
Соціальні працівники відвідали 17 родин, які прибули у нашу громаду з Чернігова, Києва, Харкова, Маріуполя і надали продукти харчування, памперси. Ознайомились з умовами проживання та найгострішими потребами родин, надали психологічну підтримку та інформаційні послуги.
При центрі соціальних служб працює телефон “Довіра та Турбота”. За місяць було надано 42 консультації.
(04567)5-45-37
Жителям громади та внутрішньо переміщеним родинам з дітками було надано близько 1 тонни гуманітарної допомоги сезонним одягом та взуттям.
У пошуках і доставці, сортуванні гуманітарної допомоги велику підтримку надають і мешканці нашої громади Тетяна Богатир, Наталія Ярова-Шульга, Аліна Кучма, Ірина Бабкіна, Тетяна Удод, Тамара Дрон і багато інших людей.
Зараз, як ніколи, важливо відчувати підтримку один одного. Ця війна – величезне випробування для усіх нас. Випробування на людяність і міцність.
Віримо, що наша робота є одним із тих кроків, які наближають нас до Перемоги.
Все буде Україна!

Додати коментар