Звернення ТзОВ “Київська обласна енергопостачальна компанія” до споживачів

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ЕНЕРГОПОСТАЧАЛЬНА КОМПАНІЯ» (далі – Товариство) звертається до клієнтів, споживачів електричної енергії на території Київської області. Під час обстрілів та активних бойових дій Товариство не вважає за доцільне здійснювати в даному листі посилання на положення Законів, Постанов, Правил та умов діючих договорів про постачання електричної енергії. Товариство лише наголошує, що запровадження воєнного стану в Україні не звільняє споживачів від обов’язку сплачувати вартість спожитої електричної енергії. Ключова проблема на ринку електричної енергії на даний час – катастрофічно низький рівень розрахунків за отримані послуги.

Ми всі усвідомлюємо, що першочерговим для нас є збереження життя громадян України, територіальної цілісності та незалежності України, а також відновлення та стабілізація економіки нашої могутньої Держави. Ми також розуміємо, що оплата споживачами вартості електричної енергії напряму впливає на діяльність кожного підприємства галузі у населених пунктах України та стабільність забезпечення безперебійності постачання електричної енергії споживачам на території Київської області. Для забезпечення належного рівня електропостачання та збалансованої роботи енергетичних ринків споживачам також необхідно підтримувати стабільність інфраструктури країни в умовах війни, оскільки виробники та постачальники універсальних послуг продовжують  забезпечувати населення та всіх інших споживачів електроенергією. 

Незважаючи на вкрай складну і небезпечну ситуацію на нашій території, Товариство прикладає максимальних зусиль для забезпечення роботи у штатному режимі. Безперервне надання послуги з постачання електричної енергії на даний час, без перебільшення, є життєво необхідним. Здійснення вчасної та повної оплати вартості електричної енергії не лише є запорукою її стабільного постачання, а також являється запорукою ремонту електромереж, який наразі здійснюється фахівцями також в нереальних умовах.

Незабаром ми всі повернемося до звичних умов життя, до наших домівок, офісів та  підприємств. Після закінченням війни розпочнеться відбудова країни, відновлення підприємств, налагодження виробничих процесів та повернення до щоденних ділових відносин з контрагентами. В мирний час досягатимемо домовленостей та шукатимемо компромісів. Однак, на даний час Товариство закликає всіх контрагентів та власних клієнтів максимально сприяти у забезпеченні сталого функціонування ринку електричної енергії. Сплата рахунків за спожиту електричну енергію дасть змогу вистояти всій енергетичній галузі, виробникам та постачальникам електроенергії, економіці України. Все в наших силах! Разом ми забезпечимо надійний тил і збережемо стабільну роботу підприємств регіону, особливо тих, що належать до критичної інфраструктури.

ТОВ «КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ЕК» постачає електричну енергію до домівок громадян, місцезнаходжень евакуйованих людей, лікарень, військових частин, а також підприємств та організацій, що забезпечують основні потреби нашої Держави та наших захисників. Ми прикладаємо максимум зусиль для підтримки країни. Незважаючи на руйнування ворогом об’єктів енергетичної інфраструктури, українська енергосистема працює стабільно. Однак, на даний час вкрай необхідне фінансове забезпечення виробництва, розподілу та постачання електричної енергії. Недопущення виникнення заборгованості також дасть змогу споживачам уникнути від зайвих фінансових витрат у майбутньому, у світлому майбутньому, без сирен та вибухів.

Щоб Товариство й надалі могло постачати Вам електричну енергію, ми закликаємо усіх продовжувати сплачувати рахунки. Враховуючи ситуацію на території України, яка ускладнює процес розрахунків, пропонуємо сплачувати за спожиту електричну енергію за допомогою дистанційних інструментів: особистий кабінет, інтернет-банкінги, або системи онлайн-розрахунків.

Товариство переконане, що лише сумлінне виконання власних договірних зобов’язань усіма учасниками ринку електричної енергії допоможе підтримати економіку Держави під час війни та наблизить всіх нас до очікуваної перемоги.

Нам всім потрібна енергія, енергія вистояти та перемогти! Слава Україні!  

  

 

З повагою,

Директор Світлана СОХАТЮК 

Додати коментар