Переяславська міська рада докладає максимум зусиль над створенням належних умов для життєзабезпечення переяславців

У зв’язку зі збройною агресією рф проти України, Переяславська міська рада докладає максимум зусиль над створенням належних умов для життєзабезпечення переяславців та перебування внутрішньопереміщених осіб на її території.
Лише протягом останніх двох тижнів з-за кордону надійшла гуманітарна допомога для задоволення першочергових потреб людей у продуктах харчування, засобах гігієни, медичних засобах для надання першої медичної допомоги.
Ця допомога розподіляється в міській раді між установами соціальної інфраструктури міста, працівники яких адресно спрямовують її мешканцям громади відповідно до їхніх потреб.
Центр соціальних служб активно організовує та забезпечує надання гуманітарної допомоги вразливим сім’ям: багатодітним родинам, дітям з інвалідністю, родинам з новонародженими дітками.
За вчора звернулося близько десятка робин, яким було надано дитяче харчування, памперси та засоби гігієни. Соціальні працівники відвідали 5 родин, які прибули у нашу громаду з Чернігова, Києва, Харкова надали продукти харчування, памперси. Ознайомились з умовами проживання та найгострішими потребами родин, надали психологічну підтримку та інформаційні послуги.
Зараз, як ніколи, важливо відчувати підтримку один одного. Ця війна – величезне випробування для усіх нас. Випробування на людяність і міцність. Тож давайте будемо сильними, дружними і людяними!

Додати коментар