«Нова пошта» починає налагоджувати ланцюжки доставки – уже займається відправками та підтримує наших воїнів

Ситуація в країні нині дуже мінлива – багато компаній перебудували свою логістичну систему для функціонування в умовах війни,  змінили графіки роботи. Проте вони продовжують працювати і, звісно ж, допомагати усіма можливими засобами нашим захисникам та переселенцям.

Зокрема, стало відомо, що служба доставки «Нова пошта» починає налагоджувати ланцюжки доставки під час війни. Про це повідомляє начальник представництва «НП» у Переяславі.

Уже сьогодні клієнти «Нової пошти» почали отримувати перші посилки. Також служба доставки планує відновлювати роботу і по відправці вантажів, відтак, відправлення уже приймають. Усі посилки приймаються зараз лише у відкритому вигляді, щоб була можливість перевірити вміст на предмет заборонених до перевезення вантажів.

У Переяславі працює наразі лише відділення №1 (вул. Героїв Дніпра 31), туди перемістили посилки з відділень 2 та 3. Адресна доставка, завантаження поштоматів, доставка на ППВ у села поки не працює.

Крім того, у відділенні «НП» можна зняти готівку, за умови наявності її у касі.

Приємно повідомити і те, що працівники «НП» розгорнули широку програму з доставки гуманітарних вантажів як по Україні, так і з-за кордону для підтримки наших воїнів та українців, які потрапили у скрутне становище.

«Нова пошта» висловлює щиру надію на те, що уже зовсім скоро війна закінчиться нашою перемогою і служба доставки буде працювати у штатному, звичному для нас усіх, режимі.

Джерело

Додати коментар