Оперативні наради проведено в КОДА і в Переяславській громаді

Сьогодні голова Київської облдержадміністрації Олексій Кулеба провів екстрену нараду оперативного штабу в умовах воєнного стану. У неї взяли участь  представники обласних силових та військових структур, керівників структурних підрозділів ОДА. 

«Усі лікарні, центри первинної медико-санітарної допомоги, амбулаторії в сільській місцевості працюють у штатному режимі та готові надати медичну допомогу як населенню, так і військовим», – зазначив голова Київщини.

Також повідомляється, що інтернатні заклади системи соціального захисту забезпечені теплом, продовольством та працюють згідно з нормативами надання соціальних послуг.

«У країні приймаються спільні погоджені дії та рішення. Ми працюємо синхронно та будемо продовжувати роботу разом у режимі 24/7. Усі служби працюють та готові до будь-якого перебігу подій. Тож продовжуємо працювати надалі», – зазначив голова Київської ОДА.

Начальник Головного управління Національної поліції Київської області Андрій Нєбитов повідомив, що в області створено додаткові наряди поліції, організовано контрольно-пропускні пункти, посилено роботу правоохоронців у зоні відчуження 24/7.

Мешканців Київщини просять зберігати спокій, залишатися вдома. Школи та дитячі садочки наразі переведено на дистанційний формат навчання.

Така ж нарада відбулася і у Переяславській громаді. Міський голова Вячеслав Саулко просить жителів громади зберігати спокій, не створювати ажіотажу та паніки, довіритися профільним службам, правоохоронцям та військам ЗСУ.

Додати коментар