Інформаційне повідомлення про початок громадського обговорення щодо присвоєння Переяславській художній школі імені Петра Холодного

З метою залучення представників громадськості до розгляду пропозиції щодо присвоєння  Переяславській художній школі імені Петра Холодного оголошуємо про початок громадського обговорення у формі електронної консультації

Громадське обговорення проводиться відповідно до частини п’ятої статті 3 Закону України «Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій» та Порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності, які за ними закріплені, об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.10.2012 № 989.

  1. Організатор громадського обговорення – відділ культури і туризму Переяславської міської ради.
  2. Найменування об’єкта, якому пропонується присвоїти ім’я фізичної особи – Переяславська художня школа.
  3. Ім’я фізичної особи, що пропонується присвоїти – Петро Холодний.
  4. Обґрунтування присвоєння імені Петра Холодного (Додаток 1).
  5. Суб’єкти, що внесли пропозицію щодо присвоєння юридичній особі імені фізичної особи – колектив Переяславської художньої школи, громадська організація «Тарасовий Заповіт».
  6. Громадське обговорення буде проходити у формі зустрічі 18.04.2022 об 11.00 годині у приміщенні комунального закладу «Переяславський центр культури і мистецтв» Переяславської міської ради за адресою: м. Переяслав, вул. Г. Сковороди, 83.
  7. Поштова адреса та (або) адреса електронної пошти, номер телефону для подання пропозицій (зауважень) – 08400, Київська область, м. Переяслав, вул. Григорія Сковороди, 81, електронна пошта: mystetskyi@ukr.net 
  8. Строк подання пропозицій (зауважень) – з 18.02.2022 по 12.04.2022.

Пропозиції (зауваження) учасників громадського обговорення подаються у письмовій чи усній формі, надсилаються електронною поштою із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає. Юридичні особи подають пропозиції (зауваження) у письмовій чи електронній формі із зазначенням їх найменування та місцезнаходження. Анонімні пропозиції (зауваження) не реєструються і не розглядаються. Пропозиції (зауваження) в усній формі подаються виключно під час зустрічі.

  1. Місцезнаходження та (або) адреса електронної пошти, номер телефона організатора громадського обговорення, за якими можна отримати консультації з питання, що винесено на громадське обговорення: 08400, Київська область, м. Переяслав, вул. Григорія Сковороди, 81, електронна пошта: mystetskyi@ukr.net.
  2. Прізвище та ім’я особи, визначеної відповідальною за проведення громадського обговорення – начальник відділу культури і туризму Переяславської міської ради  Анна Сергіївна Скляренко.

Строк і спосіб оприлюднення результатів громадського обговорення – до 29.04.2022 на офіційному веб-сайті Переяславської міської ради. 

Додати коментар