Відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань регламенту, депутатської етики, контролю за виконанням рішень ради, співпраці з органами самоорганізації населення, законності та правопорядку, запобігання і протидії корупції, охорони прав і законних інтересів громадян

15 лютого у залі засідань Переяславської міської ради (вул. Б. Хмельницького, 27/25) відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань регламенту, депутатської етики, контролю за виконанням рішень ради, співпраці з органами самоорганізації населення, законності та правопорядку, запобігання і протидії корупції, охорони прав і законних інтересів громадян, яке провела депутат міської ради, голова комісії Аліна Римар.
У роботі засідання взяли участь: депутати міської ради – члени комісії, секретар міської ради Лідія Оверчук, перший заступник міського голови Анатолій Фесенко, керуюча справами виконкому Тетяна Гич, представники структурних підрозділів виконавчого комітету та міської ради з профільних питань.
Після обговорення члени комісії рекомендували відповідні проекти рішень до розгляду на черговому засіданні 26 сесії міської ради, засідання якої відбудеться 17 лютого 2022 року.
 

Додати коментар