Я – атестуюсь

Визначати рівень сформованості умінь і навичок педагогічного працівника, який атестується, потрібно виважено та з дотриманням норм службової етики.

Вивчати професійну діяльність педагогічного працівника у міжатестаційний період потрібно організовано та без відволікання його від виконання професійних обов’язків. За пропозицією Центру професійного розвитку педагогічних працівників розпочалося атестаційне дефіле « Я роблю це так!».

    Зустрічі освітян відбулися в режимі онлайн на платформі ZOOM.

02 лютого 2022 р. у ЗДО №9 «Сонечко» вихователь Тетяна Бублик провела семінар на тему: «Крок  у майбутнє через сталий стиль життя». 

«Тема сталого розвитку дуже сучасна і актуальна в суспільстві. Формувати звички, модель поведінки потрібно починати з раннього віку, і почати з відповідального ставлення до власної поведінки, стилю життя, любові до природи, екологодоцільну поведінку. Стимулювати природну активність дітей, їх бажання брати участь у спільній справі, небайдужість до чужої біди» – підвела підсумок директорка ЗДО №7 Оксана Михайленко.

 «Наш педагогічний колектив працює за комплексною програмою збереження і зміцнення здоров’я вихованців, яка включає в себе ряд здоров’язберігаючих технологій, які ми впроваджуємо в роботу» – 03 лютого розпочала роботу семінару – практикуму  вихователь – методист закладу Наталія Свириденко.

В закладі  велика увага приділяється впровадженню інноваційним оздоровчим технологіям.  Яким саме? Та як ?…  презентувала та показала майстер-клас на тему: «Використання новітніх та сучасних здоров’язберігаючих технологій  у роботі з дітьми  дошкільного віку» вихователь Олеся Поночовна .

Про те, як незвично можна малювати,які методи і прийоми використовує , як вчить дітей створювати свій неповторний образ в малюнках та  як залучає батьків до життя дитячого садка  08 лютого   власним досвідом роботи з питання  « Нетрадиційні техніки малювання в ЗДО та їх роль у розвитку дітей дошкільного віку поділилась вихователь ЗДО №10 « Любавонька» Віта Дмитренко   та презентувала виставку робіт батьків  своїх вихованців.

Учасники засідань професійних спільнот вихователів ЗДО ознайомилися з презентаціями колег, з відео фрагментами занять , з практичним показом роботи.

«На жаль, ми не можемо зустрічатись і онлайн-семінари не можуть замінити живе спілкування. А взагалі, головне – наша віддача дітям.

Ще раз дякуємо колегам за обмін досвідом!В разі потреби будемо звертатись за допомогою» –  слова вдячності   директорки  ЗДО №7 Оксани Михайленко.

Центр професійного розвитку

педагогічних працівників

Додати коментар