Василь Володін залишив пост очільника Київщини. Хто зайняв посаду?

2 лютого на своїй сторінці у фейсбуці Василь Володін повідомив, що залишає пост очільника Київщини.

“Закінчується термін моїх повноважень на посаді голови Київської облдержадміністрації. Сьогодні на засіданні Кабміну погодили мою відставку – це командне політичне рішення. Для мене була велика честь та відповідальність очолювати такий непростий, але найкращий регіон, як Київщина.Дякую за довіру Президентові України Володимиру Зеленському. Залишаюся в команді Президента і продовжу працювати на благо України!” – написав він.

Також Василь Володін розповів про успіхи та досягнення у розбудові Київщини: у селах і містах області з’явилися сучасні дитячі садки, школи, спортивні об‘єкти, медичні заклади, було відремонтовано та збудовано велику кількість нових доріг, стартувала масштабна модернізація залізничної інфраструктури. Завершили адміністративно-територіальну реформу, стали одними з перших, хто запровадив реформу шкільного харчування та безбар’єрного простору, запустили проєкти з аеромедицини та трансплантації. Він подякував кожному члену команди за плідну, якісну роботу.

Того ж дня Кабмін підтримав кандидатуру Олексія Кулеби на посаду голови КОДА. До цього він був першим заступником голови Київської міської державної адміністрації Віталія Кличка. Ще раніше очолював КП “Київблагоустрій”.

Джерело

Додати коментар