Керівник переяславського ЦПТО отримав подяку прем’єр-міністра України

Згідно з Указами Президента України, 31 житель Київщини отримав державні нагороди та звання. А ще двоє – подяки прем’єр-міністра України. Серед нагороджених – і жителі Переяславщини. Відзнаки їм вручив 2 лютого очільник Київської області Василь Володін. Про це йдеться на сайті КОДА.

«У пристоличному регіоні проживає багато Людей з великої літери, які є справжніми професіоналами своєї справи, які мають велику душу та є відданими своїй родині та рідній області. Сьогодні серед нагороджених – і громадські активісти, і представники органів місцевого самоврядування, і освітяни, і юристи, і матері-героїні. У кожного з вас важлива місія, але об’єднує вас усіх любов до рідної Київщини. Дякую за це і бажаю здоров’я та реалізації всіх планів», – звернувся до присутніх Василь Володін.

Відповідно до Указів Президента України, за материнську самовідданість, зразкове виховання дітей, забезпечення умов для їх всебічного розвитку почесне звання «Мати-героїня» присвоєно 24-м жителькам Київщини. Дві з них – жительки Переяславщини:

        Наталія Денисюк – мати п’ятьох дітей із с. Студеники
        Віра Козуб – мати п’ятьох дітей із с. Положаї.

Також подяку прем’єр-міністра України отримав директор Переяслав-Хмельницького центру професійно-технічної освіти Микола Лопата.

Джерело

Додати коментар