Відбулося чергове засідання громадської комісії з житлових питань

    28 січня 2022 року о 9.00 години відбулося чергове засідання громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Переяславської міської ради, яке очолила голова комісії, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ольга Огієвич.

       Члени комісії розглянули шість питань порядку денного:

  1. Про прийняття на квартирний облік при виконавчому комітеті Переяславської міської ради Власенка Анатолія Вікторовича (УБД, особа з інвалідністю внаслідок війни ІІ групи).
  2. 2. Про прийняття на квартирний облік при виконавчому комітеті Переяславської міської ради Галайка Олега Олексійовича(УБД, особа з інвалідністю внаслідок війни ІІ групи).
  3. 3. Про прийняття на квартирний облік при виконавчому комітеті Переяславської міської ради Житченка Сергія Григоровича (УБД, особа з інвалідністю внаслідок війни ІІ групи).
  4. Про прийняття на квартирний облік при виконавчому комітеті Переяславської міської ради Бятця Сергія Сергійовича (УБД).
  5. Про зняття з квартирного обліку при виконавчому комітеті Переяславської міської ради Батіщева Віктора Івановича та членів його сім’ї у зв’язку з поліпшенням житлових умов.
  6. Про зняття громадян з квартирного обліку при виконавчому комітеті Переяславської міської ради.
  7. Про укладення договору найму на квартиру ХХ по вулиці ХХ, міста Переяслава, Бориспільського р-ну, Київської обл. із Костюк Тетяною Петрівною. 

       На засіданні вирішено підготувати 7 проєктів рішень та подати для розгляду на чергове засідання виконавчого комітету Переяславської міської ради, яке відбудеться 15 лютого 2022 року.

Додати коментар