У БХТДЮМ проходять зустрічі з успішними людьми

У віці 14-15 років більшість підлітків вперше серйозно замислюються про майбутню професію. Лише 15% старшокласників мають чітке уявлення про те, чим вони хочуть займатися у дорослому житті, стільки ж зовсім не мають найменшого уявлення про свою майбутню професію, а решта 70% розуміють, що вибір робити треба, але не знають, який саме. Сьогодні часто буває так, що, закінчивши ВНЗ, випускник пов’язує свою трудову діяльність зовсім з іншою спеціальністю.
У Переяславському будинку художньої творчості дітей, юнацтва та молоді у дії проєкт «Зустрічі з успішними людьми». 19 січня 2022 року відбулася зустріч членів Міської Ради Дітей Переяслава (керівник Ніна Товкун) з переяславцем Олегом Чемерисом. Ще зовсім недавно Олег був випускником Переяславської гімназії, потім вивчав кіно- теле- мистецтво в Національному університеті імені Тараса Шевченка. Рік тому повернувся у рідне місто. Сьогодні він креативний фотограф, директор в ProSLAV – в серці Переяслава.
Дітей цікавило все: де навчався, як навчався, як склав ЗНО, як обрав спеціальність та ВУЗ, як віднеслись батьки до його вибору, як зміг стати таким супер-фотографом та креативщиком? На запитання дітей Олег відповідав чесно і відкрито, ділився своїми планами і напрацюваннями. Діти, в свою чергу, запропонували свої власні ідеї. По закінченню зустрічі Олег побажав дітям-лідерам обрати професію до душі та стати справжнім професіоналом у своїй галузі.
 

Додати коментар