Випробування пройдено!!! – Першокурсники факультету педагогіки та психології пройшли посвяту у студенти

Кожного року наприкінці вересня на території університету відбуваються міні-свята, після яких студенти першого курсу гордо можуть називати себе студентами. Цей рік – не  виняток.

19 вересня відбулася традиційна посвята у студенти факультету педагогіки та психології. Цього дня яскраві червоні футболки майоріли скрізь. Наче метелики на троянду, зліталися психологи, дошкільнята, соціальні працівники. На початку свята декан факультету Ліана Яценко побажала першокурсникам успіхів та натхнення у навчанні, а також оголосила клятву факультету, а студенти, в свою чергу, пообіцяли дотримуватися головних життєвих принципів справжнього студента факультету. З напутніми словами до студентів-першокурсників звернулися також заступник декана з виховної роботи Зоя Гуріна та куратори груп: кандидат педагогічних наук, доцент кафедри психології і педагогіки дошкільної освіти Нінель Химич, викладач кафедри психології Віталій Богуш з побажаннями творчої наснаги, легких сесій та незабутніх моментів студентського життя.

Посвята у студенти – це старт студентського життя. З цієї нагоди креативні та відкриті студенти факультету педагогіки та психології влаштували для першокурсників надзвичайне дійство. Щоб стати повноцінними студентами, першокурсникам випала місія пройти ряд  випробувань.  Ці невеликі, але цікаві випробування показали, що стати студентом не так уже й просто.  Студентів першокурсників розмальовували фарбами, що вже стало доброю традицією на  факультеті. Яскраві фарби символізують насичене життя, позитивні емоції та майбутні здобутки студентів у своїх починаннях. Студенти виконували різноманітні завдання, які їм попередньо підготували старшокурсники – лунали девізи, клятви, побажання… Щасливі усмішки милували око усіх присутніх на цьому святі.

Завершилося свято смачним частуванням справжньої студентської каші на лузі.

Ольга Науменко, фахівець соціально-гуманітарного відділу вишу

Додати коментар