Запрошуємо громади взяти участь в проєкті формування мережі інформаційно-консультативних агротуристичних осередків в громадах

ГО «Спілка сприяння розвитку сільського зеленого туризму в Україні» та «U-LEAD з Європою» запрошують громади взяти участь в проєкті формування мережі інформаційно-консультативних агротуристичних осередків в громадах (ІКАТО).

Мета проєкту – створення пілотних інформаційно-консультативних та агротуристичних осередків в громадах на базі діючих гостинних сільських садиб особистих селянських та сімейних фермерських господарств для просування успішних практик та знань щодо сільського туризму як фактору сталого сільського розвитку.

ІКАТО – це інструмент для демонстрації ідей, трендів, успішних історій, техніки, технологій, менеджменту, маркетингу у сфері сільського зеленого туризму для бізнесу та членів громади для диверсифікації сільськогосподарської діяльності та розвитку громади. 
Що вирішує ІКАТО?
 – допомагає налагодити ефективний діалог між місцевим бізнесом, органами місцевого самоврядування та мешканцями, що прискорить розвиток місцевих громад;
– створює можливості для селянських та фермерських домогосподарств щодо розвитку аграрних та неаграрних видів діяльності;
– допомагає громадам ефективно використовувати людські, природні, історико-культурні та фінансові ресурси.

Період реалізації проєкту: грудень 2021 року – жовтень 2022 року.

Запрошуємо зацікавлених представників територіальних громад долучитися до онлайн-обговорення концепції формування мережі ІКАТО (проєкт концепції додається), яке відбудеться 27 січня 2022 року, початок о 11.00.

Обговорення концепції ІКАТО буде здійснюватись в онлайн форматі через MS Teams.

Для участі в обговоренні необхідно заповнити анкету та зареєструватись за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScX61sGQFmC678h53hSGPRZR9r-8xMonldylN3au5AmCkIxaQ/viewform

Посилання на зустріч буде надіслане всім зареєстрованим учасникам на адреси, зазначені в анкеті.

Кінцева дата заповнення анкети – до 23 січня 2022 року включно.
 
У випадку запитань звертайтесь за адресою info@greentour.com.ua

Довідково:

Проєкт «Українська мережа інформаційно-консультативних агротуристичних осередків в громадах» впроваджується Спілкою сприяння розвитку сільського зеленого туризму в Україні за підтримки «U-LEAD з Європою».

Спілка сприяння розвитку сільського зеленого туризму в Україні – неприбуткова організація, яка об`єднує господарів садиб та туристів на найпотужніших комунікаційних та маркетингових платформах, створює туристам привабливу та якісну альтернативу при виборі відпочинку у вигляді сільського зеленого туризму і допомагає господарям садиб досягти сталого розвитку.

Програма для України з розширення прав та можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою» спільно фінансується ЄС  та його державами-членами Німеччиною, Польщею, Швецією, Данією, Естонією та Словенією. U-LEAD сприяє прозорому підзвітному багаторівневому управлінню в Україні, яке відповідає на потреби громадян, та розширює можливості громад.

Додати коментар