“Дія. Шерінг” у вищих навчальних закладах Київщини: мрія чи реальність?

У вищих навчальних закладах Київщини планують впроваджувати спеціальний функціонал «Дія. Шерінг».
✅Як це буде відбуватись, обговорили представники Університету Григорія Сковороди, Академії мистецтв імені Павла Чубинського, Білоцерківського національного аграрного університету та Університету державної фіскальної служби у форматі відеоконференції під керівництвом заступника голови Київської облдержадміністрації Дениса Шугалія.
✅«Україна постійно перебуває в процесі розвитку цифрових технологій. Тож питання щодо ідентифікації, верифікації, подання електронних копій документів є дуже важливим, адже в першу чергу – це зручно, а в другу – безпечно. Саме тому ми й даємо старт «Дії. Шерінг» на базі вишів. Перші результати очікуємо побачити вже наприкінці січня. Також плануємо, щоб прийом заяв і документів від абітурієнтів на наступний навчальний рік пройшов “без паперів”, – зазначив Денис Шугалій.
🟢Нагадаємо:
▫Міністерство цифрової трансформації України розробило спеціальний функціонал «Дія. Шерінг», що передбачає використання QR-коду для отримання електронних копій цифрових документів.
▫Цифрові документи в «Дії» найбільш захищений інструмент, а шеринг документів за допомогою QR-кодів – це сучасне рішення, що значно заощаджує час та кошти.
На зображенні може бути: телефон, екран та текст
 
 
 

Додати коментар