ПАМ’ЯТАЄМО… СУМУЄМО…

14 січня минає рік з дня смерті прекрасної Людини, жінки, матері, подруги і колеги М’ягкової Тетяни Володимирівни.

 Як грозові хмари раптом вкривають серпневе небо, так сумні звістки приходять тоді, коли, здавалося б, нічого не віщувало лиха… До горя неможливо підготуватися, неможливо знайти слова, щоб загоїти пекучу рану вічної розлуки з дорогою людиною для рідних, друзів, співробітників…

 Таня багато років працювала у нашому колективі – життєрадісна, добра, надійна, відповідальна, зосереджена, товариська – такою пам’ятатимемо її завжди!..

 У цей важкий час приносимо щирі співчуття сім’ї та рідним, розділяємо ваш біль та схиляємо голову в глибокій скорботі. Нехай опіка Всевишнього полегшить гіркоту втрати найдорожчої для вас людини, а слова підтримки допоможуть перенести ваше родинне горе.

Нехай Всемилостивий Господь прийме Її світлу та щиру душу і оселить там, де праведні спочивають… Царство Небесне…! Вічна і світла пам’ять…!

Людина живе доти, поки її пам’ятають. Світла, добра пам’ять про Тетяну Володимирівну назавжди залишиться в серцях тих, хто її знав, любив і поважав, хто жив і працював поруч із нею…

CУМУЄМО…

Колектив управління соціального захисту населення Переяславської міської ради

Додати коментар