Коляда-FEST «Відродження!» крокувала Переяславською громадою

“З Різдвяними святами хочеться привітати всіх жителів України, які саме в ці дні віншують кожну українську родину щирими піснями і щедрими дарунками!
2022 рік особисто для мене розпочався з дуже хорошої національної традиціі – Коляди-FEST «Відродження!», який ми разом з громадськими організаціями Київської області та керівником громадської ініціативи «Корінь нації» Микола Богатир започаткували в Народному музеї міста Переяслава!
Щиро дякую міському голові Переяславської громади Вячеслав Саулко, Оксані Степаненко, всім працівникам відділу культури, за надану допомогу в організаціі заходу!
Особливу подяку висловлюю управлінню молоді і спорту КОДА, Svitlana Nazaruk, що взяли участь разом з Київський обласний молодіжний центр , Управління туризму Київської ОДА Анна Куценко, які підтримали ініціативу і активно долучились до ії реалізаціі!
Надзвичайно приємно, що святкову атмосферу прикрасили гості з гостомелської громади начальник відділу освіти Наталія Рохманюк, начальник відділу культури, молоді та спорту Гостомельської селищної ради Катерина Павленко, головний спеціаліст відділу культури, молоді та спорту Нікіта Шатілін Депутат Гостомельської селищної ради Опанасенко Оксана.
Звичано, дякую надійним друзям: моїм – помічникам: Любовь Оноприенко, Влад Юденко, Іванна Данюк, Yuliia Aleksandrovna, Антонина Лучистая.
Щиро дякую горбанівському аматорському колективу «Злагода» та старості села Віталій Пасіка!
Олександру Бойко та його молодій команді.
Владислав Брик і колективу «Дівчата з України» Алена Сальникова і талановитим дітям. Дякую всім, хто віднайшов час і мав змогу разом з нами святкувати і відроджувати українські звичаї і традиції.
А яка ж була смачна юшка, козацький Куліш та гарячі напої приготовлені кращим шеф-поваром Київщини Павло Сидоренко.
Впевнена, що любов до всього українського, національного і культурного, любов до свого краю буде об’єднувати нас і надалі!” – допис із сторінки депутата Київської обласної ради Наталії Онопрієнко-Капустіної.
 

Додати коментар