Діти пільгових категорій взяли участь в обласних новорічно-різдвяних заходах

   У рамках проведення обласних новорічно-різдвяних заходів для дітей  Київської області, за підтримки  голови КОДА Василя Володіна, на запрошення служби у справах дітей та сім’ї Київської обласної державної адміністрації 38 дітей Переяславської міської територіальної громади, які потребують особливої соціальної підтримки та уваги 24 грудня 2021 року  та 5 січня 2022 року побували на святкових заходах у м. Києві. Одна група дітей переглянула виставу «Попелюшка» в Національному академічному драматичному театрі ім. І. Франка, а інша – виставу «Пригоди фантастичні у свята Новорічні» у великому сесійному залі Київської обласної державної адміністрації. Діти були не лише вдячними глядачами, а й із задоволенням брали участь у  новорічних конкурсах та іграх, охоче водили хороводи із казковими героями. Після вистав вони отримали подарунки. Потім поїхали до головної ялинки України, що на Софіївській площі м. Києва, розглянули інсталяції та сфографувалися, побували біля казкової ялинки фабрики «Roshen». І звичайно ж, традиційно відвідали МакДональдс.

  Поїздки стали можливими за підтримки депутатів Переяславської міської ради Г.Яреми, Д.Пасічника, Г.Порала, які сприяли забезпеченню комфортним транспортом для малечі.

   Злегка втомлені, але з сяючими щастям очима, позитивними емоціями та враженнями діти поверталися додому. Всю дорогу вони обговорювали побачене та обмінювалися своїми відчуттями і враженнями.

Додати коментар