На щастя містянам співала Ірина Федишин – на кілька хвилин центральний майдан міста перетворився на імпровізоване небо, усипане зірками

Концертна програма на День міста в Переяславі-Хмельницькому завершилася виступом популярної співачки Ірини Федишин. 30-річна виконавиця зі Львова зібрала повну площу глядачів. І це при тому, що її виступ, анонсований на 22.00, розпочався майже годиною пізніше.
Ірина Федишин має велику підтримку і любов публіки

Ірина Федишин має велику підтримку і любов публіки

Ірину Федишин називають “феноменом в українському шоу-бізнесі” та “Олегом Винником у спідниці”. Не всі знають її в обличчя, бо вона мало з’являється на телебаченні, проте кожному відомі хоча б кілька її пісень. Останні роки вона успішно гастролює в Україні й Європі, дає по два, інколи три і навіть чотири (!) концерти за день, які завжди збирають повні зали.

Насправді на великій сцені Ірина виступає 13 років. Співає лише українською. Сама є автором більшості пісень, які виконує. У її доробку шість студійних альбомів і 16 відеокліпів, три з яких мають понад 2 мільйони переглядів на YouTube.

Співачка перебуває у шлюбі з продюсером Віталієм Човником, пара виховує двох синів.

Пісні співачки супроводжували учасники шоу-балету

Пісні співачки супроводжували учасники шоу-балету

Виступ у Переяславі Ірина Федишин розпочала з пісні “Україна”. Слова “Це моя земля! Це моя країна!…” одразу підхопили глядачі. На сцену співачка вийшла в коротенькій рожевій блискучій сукні, похизувавшись стрункою фігурою і  довгими ніжками. Практично кожну її пісню супроводжували учасники шоу-балету. Та й сама виконавиця багато танцювала.

Ірина Федишин виконала кілька українських народних пісень в оригінальному аранжуванні. Скажімо, пісня «Несе Галя воду» у її виконанні містить фрагменти ламбади.

Після народних пісень перейшла до авторських. Глячдачі співали разом з нею хіти “Долоньки”, “Ти тільки мій”, “Чужі уста”, “Серця стук” і завершальну патріотичну композицію   “Лише у нас на Україні”.

Ірина Федишин має велику підтримку і любов публіки

Глядачі дарували співачці оплески й захоплені вигуки

На одній із ліричних пісень виконавиця попросила переяславців запалити ліхтарики на телефонах і підняти над собою. На кілька хвилин площа перетворилася на імпровізоване небо, усипане зірками.

Після кожної пісні довго не вщухали оплески й захоплені вигуки публіки, глядачі дарували співачці квіти.

Концерт закінчився близько півночі. Після виступу Ірина Федишин поспішала і дала лише кілька автографів.

Юлія Строчинська, “Вісник Переяславщини”

Додати коментар