Малими кроками до успіху

22 грудня 2021 року, вчителями початкових класів Переяславської загальноосвітньої  школи І-ІІІ ступенів № 4, проведений онлайн захід «Ігрові технології як засіб формування позитивної мотивації учнів» для професійної спільноти вчителів початкових класів Переяславської МТГ.

Захід розпочала консультант Центр професійного розвитку педагогічних працівників Тетяна Ільєнко, яка зазначила, що актуальність цієї теми зумовлена вимогами Нової української школи і спрямована на становлення особистості учня, розвиток його здібностей.

Модератором зустрічі виступила заступник директора з навчально-виховної роботи Переяславської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4 Наталія Репа, яка ознайомила з метою заходу та акцентувала  увагу,  що використання ігрових технологій на уроках в початкових класах, є одним з найбільш ефективних шляхів удосконалення освітнього процесу, спрямованого на розвиток особистості, враховуючи індивідуальні та вікові особливості дітей.

Практична частина заходу передбачала роботу у формі вернісажу педагогічних ідей вчителями початкових класів Переяславської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4 – Людмили Скопич, Галини Бобітко, Ганни Онопрієнко, Валентини Шум.

Неможливо переоцінити роль вчителя під час освітнього процесу, спрямованого на розвиток мотивації – це не швидкий, але надійний шлях до стимулювання пізнавальної активності учнів.

 

 

Центр професійного розвитку педагогічних працівників

Додати коментар