Переяслав у числі переможців конкурсу інфраструктурних грантів

“Щож, друзі, маю велику радість, тепер можу нею поділитись на загал. Мій проєкт пройшов відбір у грантовому конкурсі та отримав фінансування!!!! (це вже другий виграний мною грант, з п’яти написаних цього року). Але про все по-порядку…
Хочу подякувати Влад Юденко, Bogdan Salko, Микола Богатир за те, що повірили в мене та дозволили подати проєкт від громадської організації “Переяславський клуб Джура”. За що подяка? Я звертався принаймні у чотири громадські організації у місті…… і мені ввічливо відмовляди з тих чи інших причин (був спантеличений, адже нічого не просив особисто для себе…). А хлопці взяли на себе відповідальність і дали згоду, без цього навіть не було сенсу подавати документи… тому ДЯКУЮ ВАМ, ДРУЗІ!!!! (до-речі, це наш другий спільний поєкт, перший то Молодіжний простір «Зустріч», і це теж грантова можливість, яка втілюється у громаді за кошти американського уряду USAID та IREX завдяки бажанню, наполегливості, перу та паперу…)
Отож, у листопаді місяці у складі команди ГО “Переяславський клуб Джура” взяв участь у конкурсному відборі проєктів у прогррамі від House of Europe Інфраструктурні гранти#4. Ідея “Громадський вуличний простір «Зустріч»”, завдяки допомозі від Європейського Союзу, отримала підтримку (наш проєкт – один з 17!!!! відібраних). Переяславська громада отримала ще одну просто карколомну можливість!!! Тепер протягом грудня 2021-травня 2022 ми отримаємо майже 10000 євро (майже 300000 грн) на закупівлю обладнання та меблів для нашого проєкту. Попереду ще чимало роботи, але наша громада отримає підтримку від європейських грантерів та ресурси розвивати і удосконалювати культурні та молодіжні практики.
Чесно кажучи, не мав великих надій на отримання цієї можливості, адже на установчій зум-конференції нас всіх попередили, що заявників дуууже багато і заявки кожного разу дуже сильні. Але два тижні недоспаних ночей все ж винагороджено (скажу чесно, не відразу повірив у перемогу, бо очікував на лист з відмовою… і ледь не розплакався від щастя). Щиро вдячний, що конкурсна комісія зважила на позитивну мотивацію, прагнення та підтримала проєкт.
Ідею вуличного громадського простору плекаю досить давно… цьогоріч на приміщені ЦКМ вже змонтували моторизований екран (дякую за підтримку і допомогу депутатам міської ради, Анна Скляренко Віталік Крикун Vitaliy Kotsur Олександру Ткачу Богдан Холодний Виктория Гурина Вячеслав Саулко Юрій Руденко Іван Рябчук Вадим Домарецький Анатолий Фесенко).
Це був складний і довготривалий процес, впевнений, що вже навесні ми покажемо перший фільм.
Про ідею проєкту детальніше розкажу згодом, також буду знайомити з перебігом реалізації.
ТОМУ ВСІХ МЕШКАНЦІВ ПЕРЕЯСЛАВСЬКОЇ ГРОМАДИ ЩИРО ВІТАЮ… ОТАКИЙ МАЄМО КРУТИЙ ПОДАРУНОК ДО ДНЯ СВЯТОГО МИКОЛАЯ!!!” – допис у соцмережі депутата міської ради та громадського активіста Андрія Іващенка.

Додати коментар